Zwangerschapswens

Het lijkt allemaal zo alledaags; het krijgen van een kindje, maar er zijn talloze mensen die hiermee worstelen. Meer dan je waarschijnlijk zou denken. Je kunt je schamen als het niet lukt en de opmerkingen en vragen van anderen kunnen dan ook pijnlijk zijn. In ziekenhuizen staan stellen met een kinderwens op wachtlijsten.

Er zijn verschillende medische manieren om zwanger te worden. Dit traject kan echter jaren duren en zelfs dan is het nog maar de vraag of je daadwerkelijk zwanger wordt. Dit zorgt voor spanning, intense emoties, verdriet (wanneer het weer niet gelukt is), schuldgevoel en onbegrip, zowel intern als extern.

Er kunnen talrijke redenen zijn waarom iemand niet zwanger lijkt te kunnen worden. Er kan sprake zijn van fysiologische oorzaken.

Hoe ga je ermee om?

Met mijn behandelingen heb ik al veel stellen geholpen om hun kinderwens in vervulling te laten gaan. We hebben gewerkt met voetreflexzonemassage, orthomoleculair voedingsadvies, supplementen en ooracupunctuur.

Bedenk wel dat dit proces enige maanden kan duren. Met één massage zwanger worden is nog niet voorgekomen. Het lichaam heeft tijd nodig om te resetten en het wegnemen van blokkades vergt ook energie.

Als je weet of het probleem bij jou of je partner ligt, hoeft degene met het probleem alleen langs te komen. Als dit niet bekend is, dan raden we aan om samen te komen voor een intake en beide partners te laten testen. Zodra we weten wie er gebalanceerd moet worden, gaan we daarmee verder. In ieder geval kan het nooit kwaad om beide toekomstige ouders te ondersteunen om ervoor te zorgen dat er een gezond kindje ter wereld komt.

Neem contact met mij op en leg jouw vraag voor of maak een afspraak.

Bel Yvonne: 06 38275492