Voetreflex Veenendaal

Onze voeten zijn de spiegel van ons hele lichaam. Als je pijn voelt of een ziekte hebt, is dit een teken dat een bepaald lichaamsdeel of orgaan niet optimaal werkt. In je voeten is dat terug te vinden in de energie reflecterende punten. Bij een onderbreking van je energiedoorstroom stroomt lymfevocht en bloed minder goed door je lichaam. Het wordt daardoor lastig om de nodige voedingsstoffen tot je te krijgen. Een verstoorde energiestroom heeft ook tot gevolg dat de afvalstoffen die je lichaam moeten verlaten, moeite hebben om afgevoerd te worden. Meer afvalstoffen in je lichaam staat gelijk aan een slechtere doorstroming en het ontstaan van klachten. Tijd om dit bij Voetreflex Veenendaal op te lossen.

Reflexpunten stimuleren met een massage

Via een voetreflexmassage is het mogelijk om specifieke reflexpunten in de voeten te stimuleren op een zachte manier. Dit met het doel klachten te verminderen of geheel op te lossen. Bij deze vorm van hulp maak ik gebruik van de kracht van jouw lichaam. Via een voetreflexzonemassage doe ik via speciale vinger- en handtechnieken namelijk een beroep op het zelfherstellend vermogen dat jij in je hebt.

Mijn ervaring is dat 90% van mijn cliƫnten al na de eerste behandeling verbetering merkt. Gun jezelf ook een heerlijke massage. Het brengt jouw lichaam weer in balans en zorgt ervoor dat de vervelende klachten verdwijnen.

Hoe verloopt een voetreflexbehandeling?

Na een aantal heerlijke behandelingen is het evenwicht in jouw lichaam hersteld en de behoren de klachten (grotendeels) tot het verleden. Als je bij mij komt voor een voetreflexmassage Veenendaal, beginnen we met een warm voetbadje. Hierna is het tijd om de plekken in je voeten gericht te behandelen om zo de disbalans op te heffen en je energie weer vrij te laten stromen. Na het masseren, maakt een verwarmde kruidenolie de een uur durende behandeling helemaal af. Je gaat heerlijk ontspannen naar huis na een voetreflexbehandeling in mijn praktijk.

Voetreflex Veenendaal biedt hulp en ondersteuning

Omdat de voeten de werking van ons lichaam reflecteren, pas ik voetreflextherapie toe bij een verscheidenheid aan klachten, zoals:

  • spijsverteringsklachten
  • vermoeidheid
  • beginnende griep / herstellende van een ziekte
  • migraine of regelmatige hoofdpijn
  • rugpijn
  • ziektes als diabetes, kanker, fibromyalgie, ME, reuma
  • zwangerschap of bij zwangerschapswens
  • slecht slapen, piekeren, wakker worden in de nacht, moeilijk opstaan
  • beginnende griep of verkoudheid
  • spanningen in het lichaam

De voetreflexmassage kan ook een preventieve functie hebben. Je kunt het dan zien als onderhoud voor je lichaam om klachten te voorkomen en je gezondheid te behouden. Blijf niet onnodig lang rondlopen met klachten die bepalend zijn voor jouw leven, maar begin vandaag met een nieuwe start.

Vergoeding van voetreflextherapie

De behandelingen die je bij Voetreflex Veenendaal ondergaat, worden vanuit de aanvullende zorgverzekering van je ziektekostenverzekering vergoed. Hier is vaak een maximumbedrag per behandeling of kalenderjaar van toepassing. Het is goed om alvast even te kijken hoe je verzekerd bent en op welke vergoeding jij kunt rekenen.

Neem contact op

Ben jij toe aan een ontspannen voetmassage die jou weer in balans brengt? Neem dan contact met mij op, dan plannen we een eerste afspraak in.

Bel Yvonne: 06 38275492