Over Yvonne

Ik zal je even kort wat over mijzelf vertellen zodat je een idee krijgt van wie ik nu eigenlijk ben!

Als kind zei ik dat ik dokter wilde worden. Maar omdat mijn schoolresultaten blijkbaar niet goed genoeg waren moest ik mijn plannen bijstellen. Na de HAVO ben ik de PABO met de specialisatie Montessori in Utrecht gaan volgen, maar tijdens mijn studie kwam ik in contact met de fitnessbranche. Nog voordat ik mijn PABO diploma had, hadden mijn vriend en ik onze eigen sportschool.

Daar zag ik na een aantal jaren dat er meer nodig was dan alleen bewegen om mensen gezond te krijgen. Omdat ik mensen graag beter wil maken ben ik vele opleidingen gaan doen. Mijn vriend en ik kregen het aanbod om na 22 jaar ons bedrijf te verkopen.

Sindsdien ben ik mijn praktijk met veel succes aan huis begonnen en omdat ik ervan houd om mijzelf te blijven ontwikkelen Рer is namelijk zóveel leuks! Рvolg ik nog steeds diverse opleidingen om mensen maar te blijven helpen.

Afhankelijk van de klacht waar je mee komt kijk ik welke behandeling het meest geschikt is. Meestal doe ik eerst 2 metingen met apparatuur om te zien waar je disbalansen zijn. De status van botten, vitaminen, mineralen, elk orgaan specifiek, hormoonoverzicht, voortplantingsorganen, hart, longen, bloed en meer komen dan in beeld.

Naar aanleiding daarvan kijk ik of je baat hebt bij:

Houd er rekening mee dat je binnen 6 maanden zo’n 5 behandelingen krijgt met uitloop naar meer indien nodig. Iedereen heeft een eigen aanpak nodig en ik maak ze zo persoonlijk afgestemd mogelijk

Kijk gerust naar mijn behandelingen en wanneer je vragen hebt welke er nu het beste bij je past, bel of mail me dan gerust en dan help ik je daarmee.

Ik zie je graag binnenkort binnenstappen!

Bel Yvonne: 06 38275492