Stress

Er wordt in het leven in verschillende situaties iets van je verwacht. Misschien ben je niet alleen ouder, maar ook werknemer en mantelzorger. Als je aan veel eisen moet voldoen en iedereen tevreden wilt houden, ligt stress op de loer. Het wordt lastig je eigen grenzen te bewaken en ontspannende momenten in te bouwen. Ervaar jij stress en wil je hier op een natuurlijke manier iets aan doen? In mijn praktijk in Veenendaal heb ik meerdere behandelmethoden die hierbij helpen.

Bij stress en spanningsklachten kan ik in mijn praktijk helpen via:

  • ooracupunctuur
  • leefstijlcoaching
  • orthomoleculaire geneeskunde
  • Access Bars

Ooracupunctuur en stress

Bij stress zet spanning zich vast in je lichaam. Hierdoor blokkeert je levensenergie en dat geeft klachten. Via ooracupunctuur herstel ik je lichaamsbalans door in je oor acupunctuurnaaldjes te plaatsen. Deze naaldjes zet ik op precies de goede plek, waardoor jouw lichaam zich ontspant en de stress vermindert.

Leefstijlcoach bij stress

Bij een druk leven horen momenten van ontspanning. Dit hebben je lichaam en geest nodig om even bij te tanken. Ik kijk graag samen met jou naar je dagindeling. Hoe is het gesteld met je slaappatroon? Beweeg je wel voldoende en neem je bewust momenten van rust? Als leefstijlcoach in Veenendaal kan mijn hulp ondersteuning bieden om te ontspannen en meer rust te ervaren.

Orthomoleculaire geneeskunde en stress

Stress is een teken dat je meer energie verbruikt, dan door je lichaam wordt uitgescheiden. Een hoge weerbaarheid tegen stress kan worden bereikt via omega 3 vetzuren, maar ook door bepaalde aminozuren, vitaminen en mineralen. Kom bij mij in de praktijk en ervaar wat goede voeding en een evenwichtige balans jou biedt in de strijd tegen stress.

Stress en Access Bars

Access Bars is een zachte behandeling. Hiermee wordt invloed op jouw systeem uitgeoefend en vindt er genezing op meerdere lagen plaats. De 32 toegangskanalen op je hoofd zijn verantwoordelijk voor:

  • wat je denkt
  • hoe jij je voelt
  • je gedragspatronen

Patronen die jou niets brengen, werken we er op deze manier uit en dat verlaagt de stress die je ervaart. Hiervoor in de plaats komt rust en balans.

Neem contact met mij op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen voor je stress.

Call Now ButtonBel Yvonne: 06 38275492