Spijsvertering

Vanuit mijn holistische manier van werken kijk ik naar jou als compleet persoon. Bij spijsverteringsproblemen treden vaak meerdere klachten op, al dan niet tegelijk. Neem contact met mij op als je last hebt van:

  • diarree
  • obstipatie
  • darmkrampen
  • aambeien

Deze klachten kunnen je erg onzeker en zelfs depressief maken. Ik kijk daarom goed naar wat deze problemen met jou doen. Via voetreflextherapie kan ik zorgen dat een ophoping van gifstoffen wordt afgevoerd. Dit heeft direct een positieve uitwerking op jouw spijsvertering. Behalve voetreflex bij spijsvertering, kan ik je ook van dienst zijn met ooracupunctuur en als leefstijlcoach.

Ooracupunctuur bij spijsverteringsproblemen

De energiebanen in je lichaam moeten vrij kunnen werken om alle benodigde energie naar de organen en cellen te vervoeren. Via naaldjes in je oor bereik ik precies die organen die een oppepper nodig hebben. Ik haal hierdoor opgetreden blokkades weg en bevorder de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor herstelt jouw spijsvertering zich en kom je weer in balans.

Leefstijlcoaching en je spijsvertering

Wat je eet en wanneer je dit doet, zijn belangrijk voor een goed functionerende spijsvertering. Ook een goede nachtrust en het hebben van voldoende weerstand is daarbij ook essentieel. Laat mij vanuit mijn kennis als leefstijlcoach een positieve bijdrage leveren aan jouw spijsvertering en jou van je klachten afhelpen. Als je darm- en maagproblemen verleden tijd zijn, voel jij je een stuk energieker. Je bent minder onzeker over je darmproblemen en dat komt je sociale leven ten goede.

Orthomoleculaire hulp bij maag- en darmklachten

Welke combinaties je eet is van invloed op je spijsvertering. Via orthomoleculaire geneeskunde kan ik je leren hoe je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt om zo gezond mogelijk te leven. Ik vertel je ook uitgebreid welke combinaties van eten belastend zijn voor je spijsvertering. Hierdoor leer je betere keuzes te maken en weet je wat je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Bel Yvonne: 06 38275492