Ooracupunctuur Veenendaal

Als onderdeel van de Chinese Geneeskunde wordt ooracupunctuur al heel lang toegepast voor diverse klachten. In mijn praktijk bied ik een breed scala aan behandelingen aan om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ooracupunctuur kan goed in combinatie met andere behandelingen worden gestart

Bij welke klachten helpt ooracupunctuur?

Veel uiteenlopende pijnklachten en ander ongemak kunnen met ooracupunctuur worden verhopen. Neem contact met mij op als jij hulp wilt bij:

Ooracupunctuur behandeling

Een behandeling vindt pas plaats na een intake. Tijdens dit eerste gesprek hoor ik graag van jou waar je mee te maken hebt. Als dit eenmaal duidelijk is, plaats ik tijdens een ooracupunctuur behandeling dunne naaldjes heel gericht in je oor. Dit doe ik op de plek die in verbinding staat met het orgaan waar jouw verstoring is opgetreden. Ze zorgen ervoor dat de blokkade in je lichaam langzaam maar zeker wordt opgeheven.

Ik kan ook gebruikmaken van speciale pleisters die je zelf na een bepaalde tijd eraf kunt halen. Wat ik bij jou gebruik, bespreken we tijdens de kennismaking. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om goed aan je klachten te kunnen werken. Wel merk je na de eerste behandeling vaak al wat verbetering. Gaandeweg de behandelingen krijgt jouw levensenergie steeds meer de ruimte om vrij te stromen.

Neem contact op met mijn praktijk in Veenendaal

Kom vandaag nog met mij in contact om te bespreken of ooracupunctuur de beste behandeling voor jouw klachten is. Mocht blijken dat een andere vorm van therapie beter werkt, dan heb ik meerdere behandelingen die ik kan inzetten. Dit bespreek ik graag samen met jou. Mag ik je binnenkort in mijn praktijk begroeten?

Call Now ButtonBel Yvonne: 06 38275492