Hoofdpijn

Vrijwel iedereen krijgt weleens te maken met hoofdpijn. Heb jij een keertje hoofdpijn, dan is dat vaak niet zo’n probleem. Bij terugkerende hoofdpijn is er duidelijk iets aan de hand. Je lichaam geeft je continu de pijnprikkel om jou te attenderen op een blokkade in je lichaam. Tijd om hiervoor de hulp van de natuurlijke geneeskunde in te schakelen en met verschillende behandelingen zonder hoofdpijn door het leven te gaan.

Balans herstellen met mijn hulp

Het hebben van hoofdpijn belemmert je enorm in je dagelijkse doen en laten. Het is bijna onmogelijk om de pijn te negeren. Hoofdpijn ontstaat niet zomaar. Het is een teken van je lijf dat er sprake is van een disbalans. Om zonder problemen je leven te leiden, moeten lichaam en geest in balans zijn. Wil jij je hoofdpijnklachten op een natuurlijke manier opgelost zien? Vanuit mijn praktijk in Veenendaal help ik met regelmaat cliƫnten die met een bepaald soort hoofdpijn te maken hebben, zoals:

  • eenzijdige hoofdpijn
  • migraine
  • hoofdpijn op voor- of achterhoofd
  • hoofdpijn tijdens de menstruatie

Ik kan als veelzijdig therapeut zowel voetreflextherapie en ooracupunctuur en inzetten om jou van deze vervelende kwaal af te helpen. Vanuit mijn kennis als leefstijlcoach is hier op het gebied van hoofdpijn ook goed resultaat mee te behalen. Benieuwd hoe deze vormen van therapie werken?

Voetreflex bij hoofdpijn

Het hebben van hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben. Zo komt hoofdpijn tot uiting bij een blokkade in je rug of nek, maar ook bij opgekropte emoties, stress en hormonale disbalans. Zelfs voeding kan van invloed zijn op het ontwikkelen van hoofdpijn. Via voetreflextherapie los ik aanwezige blokkades op door de reflexzones en drukpunten in jouw voeten en onderbenen te behandelen. Hierdoor gaat jouw energie weer onbelemmerd stromen en neemt je hoofdpijn af. Voetreflex laat je ook heerlijk ontspannen en dat komt lichaam en geest ten goede.

Ooracupunctuur bij hoofdpijnklachten

Ooracupunctuur is ook een natuurlijke manier om jouw hoofdpijn te lijf te gaan. Hiervoor gebruik ik in mijn praktijk in Veenendaal dunne naaldjes die ik in je oor plaats. Dit doe ik om jouw lichaam te laten ontspannen. Veel soorten hoofdpijn ontstaan door stress en een slechte circulatie van je levensenergie. Door heel gericht de naaldjes in jouw oor te plaatsen, hef ik de ontstane blokkade op. Hierdoor stroomt jouw energie weer rijkelijk en voel jij je energieker en meer ontspannen. Geniet van de rust die je ervaart en het herstel dat optreedt door de inzet van ooracupunctuur bij hoofdpijn.

Leefstijlcoach bij hoofdpijn

Slaap jij in het weekend heerlijk uit, maar merk je dat je altijd wakker wordt met hoofdpijn? Je lichaam en geest zijn gebaat bij een bepaald ritme. Als leefstijlcoach sta ik je bij in je weg naar een gezond dagritme en een gezond bijbehorend eetpatroon. Behalve hoofdpijn door een verstoord slaappatroon, kan hoofdpijn door veel meer oorzaken optreden. Enkele voorbeelden zijn:

  • hormoonschommelingen
  • stress
  • verkeerde voeding
  • drank

Door aandacht te besteden aan jouw leefpatroon is de vinger snel op de zere plek te leggen. Directe verlichting van je pijnklachten bereik ik met voetreflex en ooracupunctuur, maar door ook leefstijlcoaching in te zetten, ondervangen we alle problemen op het gebied van jouw welzijn.

Neem contact op met mijn praktijk in Veenendaal

Laat jouw leven niet langer in het teken staan van hoofdpijn, maar kom met mij in contact. Ik kijk graag samen met jou naar de beste behandeling om jouw pijnklachten op via een natuurlijke manier aan te pakken. Nadat de intake heeft plaatsgevonden, kan de beste behandeling voor jouw situatie worden gestart.

Bel Yvonne: 06 38275492